2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Egy páros önként kiszállt, így elhagyták a Párharcot - videó

Egy páros önként kiszállt, így elhagyták a Párharcot – videó

Váratlan fordulat következtében derült ki, hogy kik mentek haza a Párharc második évadának első párbaja után.

Már az első héten is hatalmas megpróbáltatásokkal néztek szembe a Párharc versenyzői. A sztárok nemcsak a szerelmüket, de a kitartásukat és talpraesettségüket is próbára teszik a műsor során. A második évad biztos párbajozói DR BRS és felesége, Adri lettek, akik mellé tegnap este csatlakozott a többiek szavazata alapján Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória. Végül az utóbbi páros teljesített jobban a párbajon, így ők biztosították be magukat a játékban. Igen ám, de ezután nem várt fordulat következett be: Kozso és Ágica mindenki előtt jelentette be a drámai hírt, miszerint feladják a versenyt.

Szeretnénk mondani valamit: maradjatok itt és harcoljatok, érezzétek jól magatokat! Végig pörögtem az egész életemet… Ne menjetek el, mi szeretnénk veletek cserélni! Mi elköszönünk sajnos a csapattól, átadjuk a lehetőséget másnak – sírta el magát Kozso.

Az énekes és párja úgy gondolták, ők már megkaptak mindent ebben a néhány napban is a műsortól, mert csak együtt akartak lenni és jól érezni magukat. DR BRS-ék végül elfogadták a felkínált lehetőséget.

“Elsőnek azt sem tudtuk, hogy mit mondjunk… Most akkor köszi szépen vagy nem? A másik meg, hogy milyen lenne a villa hangulata, hogy kiestek, de visszajöttek…” – kezdtek bele az eredeti kiesők, majd kimondták:

Elfogadjuk – ezzel Kozso és Ágica lettek az első távozók.