2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Édesanyja aggódik Ördög Nóráért

Édesanyja aggódik Ördög Nóráért

Ördög Nóráért aggódik az édesanyja, attól tart, hogy túlhajszolja magát a TV2 műsorvezetője. A televíziós és édesanyja őszintén meséltek életükről egy közös interjú során, kiderült, hogy Nóráról már kiskorában tudni lehetett, hogy közszereplő lesz.

A TV2 sztárja az egyik legsikeresebb műsorvezető Magyarországot, napi 12-14 órát is dolgozik. Jelenleg a Séfek séfe műsort vezeti, de hamarosan az Ázsia Expresszben és a Dancing with the Starsban is feltűnik. Mindeközben férjével, Nánási Pállal közösen 3 kisboltot is vezetnek a Balatonnál, és a saját sminkmárkáját is irányítja. Na meg persze, két gyermek édesanyja is.

Hamar kiderül, hogy volt honnan örökölnie Ördög Nórának a szorgalmát és a munkához való kitartását, jó példaképek álltak előtte gyerekkorában: “Anyukám temperamentumát és optimista életszemléletét örököltem. Előtte sosem volt lehetetlen feladat, amit a fejébe vett, azt meg is valósította.” Nóri anyukája egy nagyrabecsült tanárnő és igazgatóhelyettes volt a mórahalmi iskolában, mindemellett a helyi színtársulatnak is az aktív tagja volt. Nóra édesapja szintén dolgos ember, autósiskolát vezetett és oktató is volt.

Marcsi nagyon büszke lányára, de aggódik, hogy túlhajszolja magát: “Örülök, hogy a lányom megpróbál több lábon állni. Büszke vagyok a szorgalmára, a sokoldalúságára és a talpraesettségére, de féltem, hogy túlhajszolja magát.

Nem akarok beleszólni az életébe, hiszen ő tudja, hogy hol vannak a határai, meddig bírja. Én a távolból aggódom érte.” – mesélte az édesanya a Meglepetés magazinnak, aki azt is elárulta, hogy örülne, ha többet látná unokáit, és lányát de sajnos erre nincs lehetőség, mivel közel 200 kilométerre laknak egymástól, így csak havonta, kéthavonta és a nagyobb ünnepeken találkoznak.

“Jó lenne ha az unokák felnevelésében támasz lehetnék, szívesen töltenék több időt velük. Annak idején az én édesanyám nagy segítség volt nekem, vigyázott és foglalkozott Nórival és Árpival, én is szeretnék a nagymamaságban jobban kiteljesedni.” – meséi a nagymama, aki kiemelte, hogy a nagy távolság ellenére, az igazán fontos pillanatokban mindig vannak egymásnak. Nóra nyilatkozatából kiderült, hogy ő is régóta vágyik rá, hogy szülei a közelébe költözzenek.

“Anyukám óriási segítség lenne a gyerekek körül, sokkal több türelme van például Micivel tanulni, mint nekem.”

Azonban jelenleg erre még nincs lehetőség, mivel Marcsi, Nóra 87 éves nagymamaját szeretné boldoggá tenni, akit Mórahalomhoz köt az élet. Amíg a nagy távolság fennáll, a 66 éves édesanya a tévéképernyőkön figyeli lányát:

“Az év hátralévő részét a esténként a tévé előtt töltöm. Vasalás vagy szobabiciklizés közben mindig megnézem a lányomat, kíváncsi vagyok a munkájára.”

Az édesanya azt is elárulta, hogy régen sokszor látogatott ki a felvételekre is, érdekelték a kulisszák, sőt az is kiderült, hogy a mai napig sokszor kapja meg Nóra ruháit. Marcsi néhány gyerekkori titkot is megosztott Nóra életéből. Mint kiderült, már kiskorában is fontos volt a műsorvezető számára a megjelenés, anyukája azt emlegette, ahogy reggelente a fürdőszobában sminkelt. A személyisége alapján pedig már kiskorában megjósolták, hogy tévében lesz a helye:

“Nóri gyerekként is színes és elbűvölő egyéniség volt. A magyartanárnője megjósolta, hogy Nórából közszereplő lesz! A 80-as évek végén ez nagyon távolinak tűnt. A mi városunk messze van a fővárosi nyüzsgéstől, a celebvilágtól. Nem úgy nézünk a lányunkra, mint egy sztárra. Persze jó érzéssel tölt el, hogy sokan szeretik, és népszerű. Számunkra az is nagyon fontos, hogy ugyanolyan közvetlen, és kedves ember maradt, mint amikor velünk lakott.”

Mesélte az édesanya, aki hozzátette, hogy arra is nagyon büszke, hogy másik gyermeke Árpi a kamera másik oldalán találta meg a helyét, és hatalmas boldogság számára, hogy a két gyermeke támogatja egymást.