2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Drogpánik a sztárvilágban: ki lesz a következő, aki lebukik?

Drogpánik a sztárvilágban: ki lesz a következő, aki lebukik?

Újabb drogbotrány rázta meg a sztárvilágot: mint a Blikk megírta, ismét letartóztattak egy hírességet, akit a hatóságok azzal gya­núsítanak, hogy droggal kereskedett. November 7-én egy hajdani valóságshow-sztárt az otthonából vittek el a hatóságok.

Az illető a ValóVilág egyik évadának döntőse volt, Sopronban nőtt fel, ahova néhány éve visszaköltözött Budapestről. A lap kiderítette, hogy az ügy gyanúsítottja Dobos Hunor, a valóságshow kilencedik szériájának egyik versenyzője.

A hírt a Blikknek több forrás is megerősítette, köztük Hunor ismerősei is.

– Én is úgy tudom, hogy ő az érintett. Közös baráti társaság révén ismertem meg Hunort, és bár hallottam pletykákat róla, nem hittem el, mert rendes, jóravaló fiúként ismertem meg – mondta egy, a médiából ismert személyiség a Blikknek.

Egy másik barát is értetlenül áll az események előtt.

– Hunor mindig adott magára, de az utóbbi időben megszaporodtak a márkás holmijai, menő autója lett, jó ruhái. Nem tudtam pontosan, miből telik neki minderre – fogalmazott a forrásunk.

A Blikk megkereste a Győr- Moson-Sopron Megyei Rendőrkapitányságot és az Országos Rendőr-főkapitányságot is, tájékoztatást kérve az ügyről, de eddig , nem érkezett válasz.

Indirekt/Blikk