2023.02.09
Abigél, Alex
Kezdőlap Címlap Dobó Kata büszkesége: öt jelölést is kapott a filmje

Dobó Kata büszkesége: öt jelölést is kapott a filmje

Dobó Kata elképesztően büszke, ugyanis az El a kezekkel a papámtól! című filmje több jelöléssel is gazdagodott a Magyar Mozgókép Fesztiválon.

Dobó Kata Disney beütésű filmjét decemberben kezdték el először vetíteni a mozikban. Az El a kezekkel a papámtól! teljesen elvarázsolta karácsonyhoz közeledve a nézőket. Az inspirációt az elkészítéséhez Lakner Artúr 1942-es Édes mostoha című regénye jelentette, különleges látvány- és fantáziavilággal, sok zenével színesítették meg.

A történet főhőse, Dorka, akinek az élete váratlan fordulatot vesz, amikor özvegy édesapja bejelenti, hogy újranősül. Ő mindent megtesz azért, hogy megóvja apját a veszélyektől. Közben barátokra talál, és varázslatos utazáson vesz részt. Olyan színészek kaptak szerepet benne, mint Pálmai Anna, Csobot Adél, Járai Máté, Bokor Barna. Kata most egy örömhírrel szolgált a rajongók számára, ugyanis jelölve lett a film a Magyar Mozgókép Fesztiválon, ráadásul nem is egy kategóriában.

“Én olyan mérhetetlenül büszke és boldog vagyok! Öt kategóriában is jelölve lett az El a kezekkel a papámtól! a Magyar Mozgókép Fesztiválon 2022-ben!

-Legjobb hangmérnök/hangmester: Madaras Attila

-Legjobb zeneszerző: Rakonczai Viktor

-Legjobb díszlettervező: Valcz Gábor

-Lejobb maszk: Kund Barbara

-Legjobb mellékszereplő: Nagypál Gábor

Gratulálok a jelölteknek (a többi filmeknek szintén), de az egész stábnak is, hogy a visszajelzések alapján a nézőket is elvarázsoltuk, illetve a szakmai elismerés sem marad el! Ennyire örülünk, mint Anna és Barna az első képen!” – írta ki a hivatalos Facebook-oldalára a színésznő.