2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Címlap Damu Roland unokatestvére elárulta: ez vezetett a színész halálához

Damu Roland unokatestvére elárulta: ez vezetett a színész halálához

Megtörte a csendet Damu Roland unokatestvére, Tóth Zita, aki gyerekként olyan volt a színésznek, mintha a testvére lenne. Elárulta, hogy szerinte valójában mi okozta a színész halálát. Emellett Rolandnak az Edinával való házasságáról is beszélt.

Damu Roland és unokatestvére, Tóth Zita szinte testvérekként nőttek fel. Most utóbbi a Mokka műsorában azt állította, a Jóban Rosszban egykori sztárja borzalmas dolgokat élt ált gyermeke anyja, Edina mellett.

Az alább megtekinthető beszélgetésben szóba kerül, hogy a Jóban Rosszban szereplőjeként ismertté vált színész min ment keresztül utolsó házassága során.

– Borzalmas, amit Roland átélt Edinával. Ott nem Roland volt a hibás – állítja Tóth Zita.

Az unokatestvér azt nem szerette volna elárulni, milyen betegsége volt Damunak, mert erről ő maga sem beszélt. Azt azonban elmondta, hogy szerinte mibe betegedett bele Roland.

– Alapbetegségei is voltak, ez tény és való, erről nem fogok beszélni – ő sem beszélt. Viszont azt tudjuk, hogy a fertőzés nagyon súlyosan roncsolta az egész testét. Végül megállt a szíve. (…) Belebetegedett, hogy egyszerűen semmibe vették. Jött a bélyeg, hogy ő egy börtöntöltelék, egy nemierőszaktevő, egy nőverő – mondta az unokatestvér.

Elárulta, Damunak nagyon fájt, hogy nem adtak neki még egy esélyt az újrakezdésre színészként. Zita szerint, ha így lett volna, talán az italozással is le tudott volna állni.

Indirekt/Blikk