KezdőlapCímlapDalszövege rejtette szerelmi vallomását Torres Dani

Dalszövege rejtette szerelmi vallomását Torres Dani

A Médiaválogatott Sztártitkok legfrissebb adásában Torres Dani volt Ricky vendége. Dani mesélt a sporthoz fűződő kapcsolatáról, és féltve őrzött titkát is megosztotta a műsorvezetővel.

„Harcművészetekkel foglalkoztam és foglalkozom első sorban. Amikor gyerek voltam, jiu-jitsuztam, előtte nagyon piciként karatéztam, aztán pedig hosszú-hosszú éveken át capoeiráztam. Mi indítottuk be itthon ezt az egész capoeira történetet, hála istennek, most már kinőtte magát. Egy térdsérülés miatt, sajnos, fel kellett hagynom ezzel a sportággal.

A Prémium Médiaválogatott tagjaként kapcsolatba kerültem a futballal is. Nem vagyok egy nagy focista. Általában hátvédnek szerettek beállítani, mert ha jött valaki, akkor felrúgtam. Így hátvédnek jó vagyok, viszont a futball labda technikám hagy némi kívánnivalót maga után. Ezen kívül a mai napig óriási szenvedélyem a túrázás. Voltam most kint Ecuadorban. Megmásztam a Cotopaxi vulkánt, ami 5897 méteres.

Elmondok egy olyan titkot neked, amit igazából csak én tudok. Nagyon sok szöveget írok, mert nagyon szeretek szöveget írni. Az egész igazából versírással kezdődött. 16 éves voltam, és már benne voltam a dalszöveg írásban is, és írtam egy olyan dalszöveget, nyilvánvalóan egy szerelmes nótával összekötve, amiben az volt a titok, hogy ha a versszakoknak az első betűjét függőlegesen összeolvastuk, akkor az jött ki, hogy „Veszprémi Krisztina szeretlek”. Krisztina az osztálytársam volt, és sosem mertem elmondani neki, hogy elképesztően bele voltam zúgva. Ez egy olyan titok volt, amit sose mondtam el senkinek.”

Azt, hogy mi a véleménye Daninak a titkokról, és hogy mi újság manapság vele, megtudhatjátok a Sztártitkok soron következő adásából.