2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Curtisék kiestek, mégis maradhattak a Nyerő Párosban

Curtisék kiestek, mégis maradhattak a Nyerő Párosban

Curtis és párja, Judit mindössze egyetlen szavazatot kaptak a Nyerő Páros harmadik szimpátiaszavazásán, így el kellett volna hagyniuk a villát, ám ekkor Sebestyén Balázs mondott valamit, ami mindent megváltoztatott.

A műsorvezető felhívta a figyelmet a titkos levélre, amiről néhány nappal ezelőtt már szó esett, majd Curtis felállt, hogy hangosan felolvassa. Mindenki izgatottan várta a fejleményeket, nem tudták mi állhat benne.

A titkos levélben az állt, hogy Curtiséknek nem kell elhagyniuk a villát, folytathatják a játékot, azonban elveszítették az összes pénzt, amit a trezorjukban eddig összegyűjtöttek. Vastag Csabáék és Boráros Gáborék egyből megörültek a fordulatnak, a többi páros azonban már nem volt ennyire elragadtatva:

Láttam rajtuk, hogy teljes a csalódottság: nem hiszik el, hogy végre kiraktak és mégis itt maradunk. Azért ez jó érzés volt – mondta Judit a történtekről.

A Nyerő Páros tizedik játéka azonban nemcsak az ellenfelek között, hanem a szerelmesek kapcsolatában is igazán nagy feszültséget okozott. Voksán Virág például annyira megbántódott, hogy alig várta Laci bocsánatkérését. Vastagné Domján Evelin pedig biztatta férjét, hogy vállalja fel legérzékenyebb gyenge pontját a nyilvánosság előtt.