2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Curtis vallomása a kokain pokláról: "Éjszakákat álltam a szoba sarkában"

Curtis vallomása a kokain pokláról: “Éjszakákat álltam a szoba sarkában”

Néhány adag drog után éjszakákat küzdött a saját képzeletével Curtis, attól tartva, hogy valaki a házában van. A népszerű rapper hihetetlen őszinteséggel vallott a drogpoblémáiról a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában.

Korábban a Blikk is megírta, hogy a teljes magyar zenei szakmát megrendítette, amikor kiderült, hogy Curtis drogproblémákkal küzd. A népszerű rapperrel végül 2019-ben, a Szegedi Ifjúsági Napokon emiatt szakmailag megszakította a kapcsolatot zenetársa, Majka. Curtis a problémái kezelése után újra közös fellépéseket tervezett Majkával, de a két zenész kapcsolata mégis megromlott.

Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában őszintén vall az akkor történtekről és függőségéről. Az RTL egy videórészletet osztott meg a vallomásról. A mindössze másfél perces felvételen Curtis elmondja:

– A legfélelmetesebb az volt ebben az egészben, hogy annak ellenére, hogy már nem hozott jót, ennek ellenére is csináltam (a drogozást – a szerk.). Tudtam, hogy a harmadik csík után már megint az lesz, hogy azt hiszem, van bent valaki a házban. Konkrétan volt olyan, hogy éjszakákat álltam a szoba sarkában, nehogy valaki mögém tudjon jönni – mondta a rapper Ádámnak.

A videót itt tudja megtekinteni: