2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Curtis nagyon kiakadt: "Elmentek a k..va anyátokba"

Curtis nagyon kiakadt: “Elmentek a k..va anyátokba”

A lila-fehérek egyik legnagyobb hazai drukkere kifejezetten nehezen viseli, hogy kedvenc csapat a magyar labdarúgó-bajnokságban még nyeretlen és jelenleg kieső helyen áll.

A Blikk is beszámolt róla tegnap, hogy az Újpest nagyon sima, 3-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Gyirmót ellen és ezzel nyolc mérkőzés után még mindig nyeretlenül, összesen három szerzett ponttal a labdarúgó NB I utolsó helyén állnak. Az egykor szebb napokat látott lila-fehérek vergődését már a szurkolók is nehezen viselik, hiszen a mérkőzés után egyesével kihívták magukhoz a játékosokat, s levetették velük a lila-fehér mezt, majd a klubháznál a vezetőséget kérték számon a gyenge szereplés miatt.

Széki Attila, ismertebb nevén Curtis is született Újpest szurkoló és ő sem hagyta szó nélkül a gyirmótiak elleni szenvedést. A rapper káromkodva kérte számon, majd küldte el melegebb éghajlatra a játékosokat.

Elmentek a k..va anyátokba!!! Talán én voltam az utolsók között aki kiállt értetek…EDDIG! Nem vagytok méltóak az Újpest mezre!!! Senkiháziak!!! – írta indulatosan az egyik bejegyzésében Curtis, majd nem sokkal később ismét nekik ugrott.

„Szia Újpesti játékos… Rég beszéltünk,minden oké? fizu időben jön? Tudod miért írtam és ezt miért kérdem? Naaaa, nem azért csak ha már így itt vagyunk” – kezdi másik posztját a rapper, aki szerint a játékosoknak pályára lépésükkor eszükbe kellene jutnia azoknak a gyereknek az arca, akik példaképként tekintenek rájuk, a szurkolókra, akik mindig ott vannak a lelátón.

Indirekt/Blikk