2022.06.26
János, Pál
Kezdőlap Címlap Csodaszép lett Emilio és Tina kertje

Csodaszép lett Emilio és Tina kertje

A páros öt napon keresztül dolgozott a kerten, amelybe a legnagyobb pálmákat daruk segítségével emelték be. Két tonna pálmaföld és több mint ezer kilogramm dekorkő kellett ahhoz, hogy a kert elnyerje azt a trópusi hangulatot, amelyet megálmodtak.

Beköszöntött a jó idő és ezzel együtt a kertszépítés időszaka az Emilio familiánál. Bár a házasok kezdetben csak néhány, a telelést megsínylő pálmájukat szerették volna lecserélni, végül kőkemény kertépítésbe vetették bele magukat.

„Volt néhány pálma, ami nem élte túl a telet. Először úgy volt, hogy lecseréljük azokat, de a kertészetben nem tudtunk ennyinél megállni. Végül profi segítséggel öt napon keresztül dolgoztunk a kerten, ahova új pálmák érkeztek” – mondta Tina, aki a férjével együtt mindent beleadott, hogy az álomkert elkészüljön.

„Öt napig szinte a kertben éltünk. Persze volt segítségünk, de mindenből igyekeztünk kivenni a részünket. A két legnagyobb pálmát azonban így is daruval kellett beemelni, majd a pálmafölddel feltölteni mindent és eloszlatni a több, mint ezer kilogramm dekorkövet. Brutális meló volt, teljesen kipurcantunk. Tina most nagyon boldog, mert minden úgy alakul, ahogy szerette volna. Azonban egy nyugiágyért már most elkezdett rimánkodni. Mindent bevet, pálmával legyez, kérlel, hogy az még férjen bele. Szeretném, ha elégedett lenne a végeredménnyel, így nem mondok neki ellent” – tette hozzá Emilio, akinek felesége repes az örömtől.

„Megalkottuk a gyáli dzsungelt, a mi kis kertünk szinte teljes pompájában tündököl most már. Nagyon boldog vagyok! Azt a pillanatot várom, amikor kicsit ki is élvezhetem a kert szépségét, nyugalmát. Remélem hamarosan eljön az idő, amikor egy egész órát pihenhetek ebben a csodában úgy, hogy senki sem zargat” – árulta el az Üdv a Családban! című műsorban Jellinek Tina.