2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Csodás gyógyulás: mégsem kellett megműteni Cserpes Laurát

Csodás gyógyulás: mégsem kellett megműteni Cserpes Laurát

Cserpes Laurával nemrég kisebb csoda történt, amit most részletesen elmesélt a Reggeliben. A történet hét évvel ezelőtt kezdődött, amikor felborult a hormonháztartása és pajzsmirigy-alulműködést, valamint inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála.

Nagyon furcsa érzés volt, hogy ott vagyok 25-26 évesen, és az egész életemet gyakorlatilag így kell leélni – emlékezett vissza a reggeli műsorban az énekesnő, aki teljes életmódváltásba kezdett, de egy évvel ezelőtt egy kicsit megfeledkezett arról, hogy egy ilyen állapottal kell együtt élnie, nagyon sokat dolgozott, nem figyelt oda a rendszeres táplálkozásra, szavai szerint kicsit kizsigerelte magát.

Laura elmondta, hogy folyamatos fáradtságot, kimerültséget vett észre magán, illetve nagyon erős menstruációs görcsei voltak. Ekkor az orvosai egy ötcentis cisztát találtak a bal petefészkén, amit csak laparoszkópos műtéttel lehetett volna eltávolítani.

Arra próbáltam törekedni, hogy oké, lesz ez a műtét, de én addig emberi módon mindent megpróbálok megtenni azért, hogy a testemet boostoljam – mesélte.

Megvált a feldolgozott élelmiszerektől, az alkoholtól, méregtelenített, megtanult nemet mondani különböző munkákra, és általában testi-lelki egészségre törekedett. Ez pedig óriási fordulatot hozott az állapotában.

A műtét előtt ismét megvizsgáltak, ekkor azonban kiderült, hogy teljesen eltűnt a ciszta – mesélte Laura, akinek így nem kellett alávetnie magát a beavatkozásnak.