2022.10.04
Ferenc
Kezdőlap Címlap Csinos modell rabolta el ByeAlex szívét

Csinos modell rabolta el ByeAlex szívét

Már nem magányos, csinos modellel randizik ByeAlex – tudta meg a Blikk.

Az X-Faktor mentora már jó ideje nem beszél magánéletéről, sőt, ügyel arra is, hogy ez ne kerüljön a nyilvánosság elé. Legutóbb két éve kerültek terítékre szívügyei, ugyanis akkor szakított korábbi kedvesével, ám azóta nem lehetett tudni, hogy álla a szerelemmel.

Alexnek hatalmas rajongótábora van, s bizony a hölgyek is keresik a kegyeit, s minden bizonnyal az elmúlt két évben sem mondott le a randizásról, ismerkedésről. Most egy igazi szépség csavarta el fejét.

– Jó pár hete fordult komolyabbra a dolog közöttük Benjaminával – kezdte a Blikknek a mentor egyik ismerőse. – Egyáltalán nem bujkálnak, csinálnak közös programokat, gyakran járnak étterembe randizni, ismerkednek. Még korai lenne megmondani, hogy mi lesz a kapcsolatukból, de az biztos, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. A közeli barátainak Alex már mesélt is a lányról, de egyelőre nem sok mindenkinek mutatta be őt.

A feltűnő szépségű modell fiatal kora ellenére már több hírességgel is dolgozott együtt, és nagy márkákat is képviselt. Alex szemfüles rajongói már fel is figyelhettek a lányra, ugyanis a zenész osztott meg róla képet, igaz, a sejtelmes fotón egyetlen esetben sem látszódott a modell arca.

Indirekt/Blikk