2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Cserpes Laura végre megmutatta a párját

Cserpes Laura végre megmutatta a párját

Cserpes Laura féltve óvja a magánéletét. Olyannyira, hogy eddig teljesen titokban tartotta párja kilétét. Most végre kivételt tett, és szerelmes képet posztolt, ráadásul nem is akárhonnan jelentkezett be.

Az énekesnő mesebeli helyszínre utazott kedvesével, s egy romantikus fotóval tudatta a követőkkel, hogy végre megtalálta a boldogságot. A szerelmesek a közös kép ellenére próbálnak titokzatosak maradni, ugyanis szinte teljesen háttal állnak a kamerának.

Laura a mai napra a közös képen túl még egy kérdezz-felelek játékot is hozott a rajongóinak, amelyben megkérdezték tőle, mi a véleménye a házasságkötésről.

„Abszolút házasságpárti vagyok! Nagyon hiszek abban, hogy ez annak a két embernek a kapcsolatát megemeli és új szintre helyezi. Egy igazi szövetség! Nekem a szüleim már több mint harminc éve házasok, emiatt látok egy ilyen életutat, tudom, hogy sok hegyen és völgyön megy keresztül két ember egy ilyen út alatt, de én hiszek abban, hogy amikor férj és feleséggé válik egy pár, akkor az valami egészen más szintre emeli a kapcsolatot” – fejtette ki Laura huszonnégy óráig elérhető Insta-történetében.