KezdőlapSztárokCsak eljátszotta a buta szőkét Paris Hilton

Csak eljátszotta a buta szőkét Paris Hilton

Több mint egy évtizeden át csak egy szerepet játszott a szállodalánc örököse, ám új dokumentumfilmjében megmutatja, milyen is valójában.

Tizenöt éve szerepet játszik Paris Hilton a The Simple Life című valóságshow miatt. A celeb elárulta, hogy amióta műsorban szerepelt, egyáltalán nem adta önmagát. Annyira bejött neki, hogy csak egy buta szőkeséget játsszon, hogy ez a megbélyegzés végül rajta is ragadt – írta az Origo.

„Pontosan tudtam, mit csinálok, de erről az egész világ mit sem tudott, szóval eléggé frusztráló volt, hogy az emberek olyannak láttak engem, amilyen valójában nem vagyok. De ez egy nagyszerű és szórakoztató műsor volt, szóval élveztem a szerepjátszást” – mondta Paris Hilton, aki nem bánja, hogy évekig nem volt önmaga, mert egy egész brandet sikerült maga köré építenie. A májusban megjelenő, This is Paris című dokumentumfilmjében azonban tervei szerint megmutatja valódi énjét.

„Elítéltek engem a karakter miatt, amit alakítottam a karrierem elején. Úgy érzem, végre itt az ideje annak, hogy az emberek megtudhassák, milyen is az igazi Paris” – mondta a celeb.