2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Caramelék hamarosan beköltöznek új álomotthonukba

Caramelék hamarosan beköltöznek új álomotthonukba

Caramelék hamarosan összepakolják a holmijaikat és átköltöznek a családi házukba.

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi februárban jelentették be, hogy elköltöznek Budapestről. Mint kiderült, Budapest agglomerációjában vettek családi házat, aminek a felújítását nyáron kezdték el. Az új otthonukat teljesen spontán találták, amikor már lemondtak arról, hogy egyáltalán lesz valaha kertes házuk, most pedig már alig várják a költözést. A házaspár rengeteget dolgozott azon, hogy a közös otthonuk a lehető legkényelmesebb és legkorszerűbb legyen, ezért sok időt töltöttek a telken.

Bár nyár végére már be akartak költözni, végül megcsúsztak a munkálatokkal, mert sok mindenen változtattak. Pár hónappal ezelőtt már úgy fogalmaztak, hogy annak is örülnek, ha még idén sikerül átbútorozniuk. Úgy látszik, végre eljött az ő idejük és ez hamarosan meg is történik. Az édesanya a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában osztott meg egy videót, ahogy még egy utolsó nagytakarítást csináltak a jelenlegi lakásukban, hogy minden helyére kerüljön. Ezen kívül egy posztot is kirakott, amelyben elköszönt a mostani otthonuktól.

“Utolsó napjainkat töltjük ebben a lakásban…. 20 éves voltam, amikor beköltöztünk és most majdnem 30 évesen kijelenthetem azt, hogy a 20-as éveimet itt töltöttem. Rengeteg csodás emlék és érzés köt ide! Köszönöm, hogy itt lehettünk” – búcsúzott el a költözés előtt Szilvi.