2022.08.08
László
Kezdőlap Címlap Caramel nagyon várja már a második gyereke érkezését

Caramel nagyon várja már a második gyereke érkezését

Úszik a boldogságban Caramel és családja: egy hete derült ki hogy a felesége, Szilágyi Szilvi a második gyermeküket hordja a szíve alatt. A Megasztár második évadának a győztese azonban tudja, a show-nak folytatódnia kell.

– Óriási az öröm, már nagyon várjuk a babát, de ettől függetlenül ugyanúgy készülök a fellépéseimre és a koncertszezonra. Talán annyi lesz a különbség, hogy sokkal több boldogsággal a szívemben fogok felállni a színpadra – mondta el a Blikknek a büszke kispapa.

Az énekes részt vett a Magyar Zenei Menedzserek Egyesülete (ZEME) formabontó kampányának sajtótájékoztatóján, amelynek célja, hogy a zenészek minél jobb körülmények között koncertezhessenek.

Caramel csaknem két évtizedes pályafutása során nem sok okot talált a panaszra, de volt fájdalmasan felvillanyozó tapasztalata is.

– Nincsenek igazán kellemetlen élményeim, de igazság szerint nem is igénylem azt, hogy az öltözőben legyenek szendvicsek vagy elegendő ülőhely. Nagyon mások a körülmények vidéken, mint a fővárosban. A legkellemetlenebb élményem talán az volt, amikor picit megcsapott az áram a színpadon, de ez szerencsére csak egyszer fordult elő.

Indirekt/Blikk