2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap ByeAlex keményen kiállt Opitz Barbi mellett

ByeAlex keményen kiállt Opitz Barbi mellett

ByeAlex sem bírta a hallgatást Opitz Barbi meztelen videójáról. Sarkos véleményt tett közzé a közösségi oldalán az énekesnő kálváriájáról ír és a képmutatókról, akik most nevetnek Barbin.

Felkerült az internetre egy meztelen videó, amit Opitz Barbi „bizalmi alapon” küldött el az exének azokban az időkben, amikor még egy párt alkottak. Azt, hogy a fiú miért döntött úgy, hogy meglépi mindezt, nem tudni, ám annyi biztos, hogy Barbit nagyon megviselték az események.

A botrány óta eltelt napokban rengetegen biztosították támogatásukról az énekesnőt, mellettük viszont akadnak olyanok is, akik úgy gondolják, Barbinak nem kellett volna ilyen videót küldenie soha, ezért azzal, hogy megtette, tulajdonképpen maga okozta a bajt. Az így gondolkodóknak üzent most ByeAlex, aki Barbi exének is tartogatott pár keresetlen szót:

„Akik most nevetgélnek az Opitz Barbi ügyén, szerintem filléres képmutatók. Nehezen tudom elképzelni, hogy amióta net meg telefonok léteznek, emberpárok nem küldenek egymásnak 1-1 intim üzenetet. Előfordulhat, hogy a szerelem miatt aztán mégis rossz döntéseket hozunk meg… sajnos, ennek az áldozata lett Barbi… Őszintén remélem, még a jövőbeli buszbérletre való árát is leperli arról a csicskáról, aki ilyet tett vele… milyen férfi az ilyen?” – írta a közösségi oldalán az X-Faktor mentora.

Alexen kívül sok magyar zenész állt már ki a gyönyörű énekesnő mellett, köztük Fluor Tomi is, aki szerint az a személy aki ilyet csinál „nem férfi”.