2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap ByeAlex aranyfoga kiverte a biztosítékot

ByeAlex aranyfoga kiverte a biztosítékot

Az X-Faktor mentora azonnal jelezte is, hogy a kommentelők véleményével ahogy eddig, úgy most sem fog foglalkozni, neki pedig nagyon tetszik a végeredmény.

ByeAlex már több alkalommal is festett körmökkel pózolt, amiért persze kapott hideget-meleget egyes követőitől, de az énekes mindig jelezte, hogy a lehető legmagasabbról tesz a kritikákra, és továbbra is azt csinálja, amihez épp kedve van.

Az X-Faktor mentora egy kicsit talán tudatosan is próbálja provokálni a népet, hiszen ezúttal ismét extravagáns kiegészítőt villantott: a fogorvosával egy piros kristályokkal kirakott arany fogsort tetetett fel, a végeredményt pedig természetesen meg is mutatta Instagram-oldalán.

Alex azonnal jelezte is, hogy a kommentelők véleményével ahogy eddig, úgy most sem fog foglalkozni.

– Mindig lesznek emberek, akik meg fogják mondani, hogy kellene kinézned, viselkedned, és gondolkodnod. Mindig. Meg fogják mondani, szerintük mihez kellene tartanod magadat, mihez kellene igazodnod; és attól lennének jobban, ha te is a mások által előre kitaposott normák alapján élnél. Engem egész életemben próbáltak megállítani. Basztattak a stílusom, külsőm, zeném, magatartásom miatt… mondd, hol lennék én most, ha úgy cselekszem, ahogy nekik tetszik? Sehol. Na, de hol vannak ők most? Sehol. Byealex meg itt van. Láv jú bébik, ne legyetek szürkék… soha ne! – írta posztjában ByeAlex.

Indirekt/Blikk