2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Brutális balesetet úszott meg Bay Éva és a férje az autópályán

Brutális balesetet úszott meg Bay Éva és a férje az autópályán

Pár kellemes nap Horvátországban, napozással és városnézéssel. Bay Éva és férje, Marczali László nem is sejtette, hogy milyen kevés kellett ahhoz, hogy mindez katasztrófával végződjön.

Szombat délelőtt autóztak haza az M7-esen. A forgalom gyér volt, jó látási- és útviszonyokkal. Egyszer csak, pár méterrel előttük egy autó megpördült és 3 sávon keresztülcsúszva állt meg a leállósávban.

A műsorvezető és párja azonnal fékeztek, hogy segítséget nyújtsanak és riasszák a mentőket. Legnagyobb megkönnyebbülésükre az autóból mindenki komolyabb sérülések nélkül szállt ki.

“Szerintem ahogy odacsapódott balra, iszonyú sebességgel, majd át, a másik oldalra, az egy műszaki hiba lehetett, valószínűleg egy gumidefekt” – mondja László, aki fontosnak tartja, hogy fedélzeti kameráját mindig bekapcsolja, így vette fel a sokkoló képsorokat.

Fenti videónkban nézze meg a Cobra 11-be is passzoló balesetet és hallgassa meg a legendás tévés tolmácsolásában, hogy hogyan élte át a veszélyes helyzetet.

Tényleg mekkora szerencse, hogyha csak egy picikét gyorsabban megyünk, akkor összeütközünk. Hiszek abban, hogy van egy kis angyalka, aki repül velünk és azt mondta, hogy most egy kicsit menjünk lassabban, hogy nehogy valami baj legyen – mesélte Bay Éva.

Indirekt/Blikk