2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Bruce Willis betegségéről beszélt az ügyvédje

Bruce Willis betegségéről beszélt az ügyvédje

Bruce Willis az afáziája kezdetén is dolgozni akart, bár már a forgatáson is voltak egészségügyi problémái.

A színész ügyvédje azt állítja, Willis ragaszkodott ahhoz, hogy az egészségi problémái ellenére is dolgozzon, amiről a film producere is tudomást szerzett, és nem ellenezte a dolgot.

Randall Emmett számos alkotásban dolgozott már együtt Willisszel, és arról is tudott, milyen nehézségei voltak a forgatások alatt a színésznek, ennek ellenére kitartott mellette, nem zárta őt ki a produkcióból.

Mindenkit sokkolt a hír, amikor Bruce Willis bejelentette, hogy visszavonul, amikor egy ritka betegséget, afáziát diagnosztizálták nála az orvosok. Ez memória – és beszédzavarokat okoz, ami veszélyeztette volna a karrierjét, ezért döntött úgy, hogy háttérbe vonul.

Emmett nagyon büszke arra a megannyi közös munkára, amelyet ő és Bruce Willis az elmúlt 15 évben csinált. Szerinte, ha Bruce nem akart volna a forgatáson részt venni, nem is lett volna ott, kiszállt volna az alkotásból.

Willis ügyvédje, Martin Singer is megszólalt az ügy kapcsán, és azt állította, a színész a betegség diagnosztizálása után is dolgozni akart, ameddig csak tud – olvasható a Mirror oldalán.