2020.02.24
Szökőnap
Kezdőlap Sztárok Brad Pitt és Jennifer Aniston újra együtt bulizott

Brad Pitt és Jennifer Aniston újra együtt bulizott

A Jóbarátok sztárja minden évben tart egy karácsonyi partit, amelyre az A-listás kollégáit szokta meginvitálni, így például a volt férjét.

Hihetetlen, de az idei évben volt férje, Brad Pitt is meghívást kapott az ünnepi bulira, amelyre elsőként érkezett meg. A szemfüles lesifotósoknak még egy képet is sikerült készíteni arról, hogy a kocsiból kiszállva Jen háza felé tart. Igaz, hogy nem teljesen kivehető, hogy tényleg Brad látható-e a képen, de a joy.hu szerint több közeli ismerős is megerősítette a hírt, hogy a színész valóban exfeleségénél töltötte az éjszakát.

“Brad nem sokkal este 7 óra után érkezett, a legtöbb vendég pedig utána ért oda a partira. Ő volt a legelső, és az utolsók között is távozott este 11 óra után” – erősítette meg egy barát.

Amit még ajánlunk

Koronavírus: ő az első magyar fertőzött

Pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik magyar alkalmazottnak a Princess Diamond óceánjárón. A japán kikötőben vesztegzár alatt lévő hajón összesen három magyar...

Schobert Norbi: megtámadtak a busók

Schobert Norbi pár nappal ezelőtt a mohácsi busók célpontja lett. A fitneszgurunak az alábbi transzparenssel üzentek:

Vége: lekerül a képernyőről az RTL Klub műsorvezetője

Távozik az RTL Klub Reggeli műsorából Lukács Miki. Lukács Miki azután lett az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője, hogy...

Ábel Anita lánya Tenerifén lenne állatorvos

Luca most épp 11 éves, és ugyan elkíséri egy-egy televíziós szereplésre anyukáját, de őt magát ennél tovább nemigen érdekli a szereplés.

Meghalt az egyik legismertebb magyar író

Nemzedékek nőttek fel a meséin. A Süsü a sárkány, a Nagy Ho-ho-horgász vagy Pom-pom írója Csukás István 83 éves volt.