2022.06.25
Vilmos
Kezdőlap Címlap Botrány az Exatlon All Starban: egymás torkának ugrottak a Kihívók

Botrány az Exatlon All Starban: egymás torkának ugrottak a Kihívók

Az Exatlon All Star Kihívóinál szinte tapintható volt a feszültség. Szabó-Thomka Hanna kitálalt, a csapattársai nagyon megdöbbentek rajta.

Ismét előkerült egy nagyobb konfliktus a Kihívók csapatánál: többen is megszólaltak, vádaskodás, majd sírás lett a vége. A szerdai versenynapot a Bajnokoknak sikerült megnyerniük az első és a harmadik szett elhozásával. Szoros küzdelem volt, majd a ceremónián a kékeknél feszült helyzet alakult ki Szabó-Thomka Hanna szavai miatt, hiszen kiderült, ő már biztos párbajozó.

„Nem lepett meg egyáltalán, nem véletlenül vagyok itt másodszorra is. Szóval az elmúlt négy hét alatt szerintem három nap volt, amit élveztem ebben a játékban. Úgyhogy alapvetően, ha nekem párbajozni kell menni, akkor végre! Néha vannak pillanatok, amiket elkapok és azt érzem, hogy jé, ez amúgy jó, úgy, hogy semmikor nem sikerül stabilan idehoznom magamat fejben. Tudtam, hogy ez lesz, nem tudtam, hogy így fogok rá reagálni. A csapat az a legtávolabbi pont tőlem… Az hogy én rosszul érzem magam a csapatban, az én hibám?! Alapvetően nem vagyok ide való, nem kötődöm” – törtek elő Hannából az érzelmek. Később a villában próbálták megbeszélni a dolgokat, de nem igazán sikerült, sőt, borult a bili…

„Hanna egy csapatban, én úgy gondolom, ilyet nem engedhet meg magának az ember. Én elhiszem, hogy neked nem jó, viszont ezt akkor jobban át kellett volna gondolni. Ilyet tanárként, sportemberként nem mondhatsz” – kezdte Rozs Geri, mire Hanna közbevágott, hogy mindebbe ne vegye bele az otthoni munkáját: „Nem szólhatsz bele, hogy én otthon hogyan végzem a munkámat!” – vágta a fejéhez a lány, majd így folytatta:

„Az, hogy hogyan végzem otthon a munkámat, köszönöm szépen, szerintem nagyon jól… Ő csak ne minősítgessen engem, meg hogy hogyan érzem itt magam közöttük, amikor ő a legutolsó példa, akit valaha gyerek kövessen, mert annyira alja, undorító!” – fakadt ki. Salander Dorka kiállt a barátnője mellett: azt mondta, büszke rá, hogy így fel tudta vállalni az érzéseit.

Herczeg-Kis Bálint is közbeszólt, mert felvetődtek benne kérdések a két héttel ezelőtti párbajjal kapcsolatban. Nem értette, miért a beteg Pap Dorcit küldte be Dorka, arra hivatkozva, hogy ő az, aki a legkevésbé vágyik oda, miközben Hanna nem érzi jól magát a csapatban. Végül annyira elszabadultak az indulatok, hogy a lányok megkérdőjelezték Dorci betegségét, ő pedig felállt, majd sírva kisétált a szobából. Novák Zalánnak kellett beavatkoznia: a hangját is felemelte, mert nem bírta tovább az áskálódást. Rozs Geri szintén faképnél hagyta a többieket, mondván, neki ehhez nincs gyomra.

Indirekt/Blikk