2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Botrány az ATV-ben: Gajdos Tamás nem jelent meg a Híradó kezdetére

Botrány az ATV-ben: Gajdos Tamás nem jelent meg a Híradó kezdetére

Rónai Egonnak kellett beugrania a szerda esti ATV Híradó műsorvezetőjének helyére, mivel Gajdos Tamás nem jelent meg az adás kezdetére.

Gajdos Tamás nem jelent meg időben a munkahelyén, vagyis a szerda esti Híradóra, ezért kénytelen volt a munkatársa helyettesíteni őt a délutáni adásban. A Media1 információ szerint belső vizsgálat indul a műsorvezető ellen, s az ATV egy belső vizsgálat során igyekszik feltárni, mi áll Gajdos mulasztása mögött.

Az ATV a lap kérésére adott válaszában mondta el a történteket:

Gajdos Tamás sajnos nem jelent meg időben az ATV székházában, így nem tudott eleget tenni híradós műsorvezetői kötelezettségének. Ennek okait az ATV vezetősége egy belső vizsgálat keretében fogja kideríteni, a vizsgálat eredményéről később adunk tájékoztatást.

Köszönjük Rónai Egonnak, hogy profin levezette a 17.25-kor kezdődő Híradót. A következő, 18.40-kor induló Híradót már Gajdos Tamás vezeti” – olvasható a tájékoztatás.

A portál kiemelte, nem ez az első eset, amikor Gajdos nem megfelelően látta el a munkáját a csatornánál: 2013-ban is veszélybe került miatta az egyik adás, mivel a műsorvezető elkésett, ezért nem volt ideje előre elolvasni a riportokhoz tartozó felkonfokat, így az adás a szokásosnál hamarabb véget ért. Ezek után egyszer szerződést bontott vele az ATV, ahová végül 2016-ban tért vissza.