KezdőlapCímlapBodrogi Gyulán életmentő műtétet kellett végrehajtani

Bodrogi Gyulán életmentő műtétet kellett végrehajtani

Nagy volt az ijedelem: szirénázó mentőautó érkezett robogva Bodrogi Gyula házához. A Nemzet Színészéhez a kedvese, Angéla hívott rohamkocsit, a legendás művész ugyanis olyan rosszul lett a múlt hét végén, hogy komolyan megijedt. Pokoli fájdalmakkal küzdött, ezért úgy érezte, jobb, ha kórházba szállítják.

A klinikán derült ki, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznek a rakoncátlankodó sérve okozott őrült kínokat. Márpedig a kezeletlen sérv akár életveszélyes is lehet, pláne egy 87 éves ember esetében.

– Otthon voltam amikor elkezdett fájni. Tudtam, nagy a baj, ezért szóltam a páromnak, Angélának, hogy azonnal hívja a mentőt – árulta el a Blikknek Bodrogi Gyula még a kórteremből.

– Régóta ott volt ez a hasi sérv, de mivel nem okozott problémát, nem kapkodtuk el a műtétet – mondta nagyot sóhajtva Bodrogi. – Először nem is tudtam, hogy az szakadt ki, és az okozza ezt a nagy fájdalmat, mert bevallom, piszkosul fájt. Bevittek a kórházba, ahol közölték, ezúttal nem szabad halogatni, azonnal műteni kell. Ez nem olyan hír, aminek örül az ember, de nyugodt voltam, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyok.

Az operáció szerencsére jól sikerült, így Bodrogi Gyula a kötelező megfigyelés után tegnap este már a saját otthonában hajthatta álomra a fejét.

Indirekt/Blikk