2024.02.26
Géza
Kezdőlap Címlap Bódi Csabi drámája: két családtagját is drog miatt vesztette el

Bódi Csabi drámája: két családtagját is drog miatt vesztette el

Az énekes számára nagyon fájdalmas visszaemlékezni a veszteségekre, és hogy ilyesmi ne ismétlődhessen meg, már idejekorán felkészítette két fiát, az ifjabbik Csabit és Rómeót a kábítószerekkel járó veszélyekre.

Bódi Csabi egy ideje ismét teljes gőzzel koncertezik, ám sajnálattal látja a bulikon, hogy mennyi fiatal nyúl drogokhoz. Az énekes arról mesélt, hogy nemrég őt is megkínálták kokainnal.

Soha nem ittam és máig nem is iszok alkoholt, illetve tudatmódosító szerekkel sem élek. Egyrészt ennek köszönhetem, hogy felépült az otthonunk, másrészt pedig nem vagyok önmagam ellensége. Rengeteget vezetek, soha nem tenném kockára a saját életemet és persze, másokét sem – kezdte a Borsnak az énekes, akit nem olyan rég egy fellépés helyszínén sokkoló látvány fogadott.

– Beléptem az öltözőbe, ahol olyan látvány tárult a szemem elé, amilyet a filmekben lehet látni: az asztalon cigarettás dobozok és alkoholos üvegek sorakoztak, az egyik együttes tagja pedig épp kihúzott egy csík kokaint – mesélte az énekes, aki ezután másik öltözőt kért, mert nem volt hajlandó egy légtérben tartózkodni velük.

Csabi egy családi tragédia miatt is zéró toleranciával viseltetik mindenféle kábítószerrel szemben, mivel testközelből nézte végig, hogy a kemény drogok hogyan tesznek tönkre életeket.

Sajnos, a családban is volt rá példa, hogy valaki függővé vált. Ez egy nagyon érzékeny téma, ezért nem szeretnék részletekbe menően beszélni róla. Annyit elmondhatok, hogy több haláleset történt, két családtagomat is beszippantotta a drog, teljesen tönkretette az életüket, majd néhány évvel ezelőtt sajnos mindkettejüket elveszítettük – mondta szomorúan Csabi, aki számára nagyon fájdalmas visszaemlékezni a veszteségekre, és hogy ilyesmi ismétlődhessen meg, már idejekorán felkészítette két fiát, az ifjabbik Csabit és Rómeót az ezzel járó veszélyekre.

– Megmondtam a fiaimnak, amennyiben használni fogják ezeket a szereket, akkor ki lesznek tagadva a családból és magukra vessenek. Mert aki egyszer hozzányúl a drogokhoz, soha többé nem tudja majd letenni – jelentette ki határozottan Csabi.