KezdőlapCímlapBevallotta: Matthew Perry szerelmes volt Jennifer Anistonba

Bevallotta: Matthew Perry szerelmes volt Jennifer Anistonba

Ki hitte volna, hogy ennyi évvel a Jóbarátok után még mindig vannak kulisszatitkok, amelyekről a nyilvánosság még nem hallott? Matthew Perry most elárulta, hogy még az alapműnek számító szitkom forgatása előtt belezúgott szépséges kolléganőjébe, Jennifer Anistonba.

A Jóbarátok szereplői tavaly egy nosztalgiaadásban újra összeültek egy nagy beszélgetésre, ahol olyan titkok is elhangzottak, mint David Schwimmer és Jennifer Aniston való életbeli vonzalma, ami a sorozatban történtekkel ellentétben végül beteljesületlen maradt.

A Chandlert megformáló Matthew Perry akkor elég visszahúzódó volt, de új önéletrajzi könyvében megnyílt és beszámolt róla, hogy ő bizony jócskán belezúgott a szépséges Anistonba, azonban mindez még évekkel a Jóbarátok kezdete előtt történt.

Jenniferrel három évvel korábban találkoztam egy közös ismerősön keresztül. Azonnal megkedveltem (hogyne kedveltem volna?) és tetszett is. Úgy éreztem, hogy ő sem zárkózik el, szóval talán lehet belőle valami – írta Perry, akinek éppen akkoriban kezdett beindulni a színészi pályája. Miután két új szerepet is kapott, Aniston volt az első, akivel megosztotta a hírt:

„Rossz ötlet volt. Éreztem a telefonon keresztül, hogy fagyossá vált. Visszatekintve nyilvánvaló, hogy ebből azt vonta le, hogy túlságosan kedvelem, vagy rossz módon kedvelem… És csak tetéztem a hibát azzal, hogy randira hívtam. Visszautasított, de azt mondta, hogy szívesen lenne a barátom. Én pedig tovább rontottam a helyzeten azzal, hogy ráförmedtem: »Nem lehetünk barátok!« A sors iróniája, hogy aztán pár évvel később jóbarátok lettünk. Szerencsére annak ellenére, hogy még mindig vonzódtam hozzá, az első napon sikerült magunk mögött hagynunk a múltat, és arra fókuszáltunk, hogy mindketten megkaptuk a legjobb munkát, amit Hollywood kínálni tudott” – idézi a Screen Rant cikkét az IGN Hungary.

Perry a Jóbarátok, szeretők és a nagy szörnyűség (Friends, Lovers and the Big Terrible Thing) című könyvét népszerűsítve egyébként egy interjúban arról is beszélt, hogy gyógyszer- és alkoholfüggősége idején éppen Aniston volt az, aki a legtöbbet foglalkozott vele és szembesítette őt azzal, hogy változtatnia kell az életén, és ezért a színész nagyon hálás neki.