2022.11.26
Virág
Kezdőlap Címlap Bevallotta: a saját neméhez vonzódik a Doktor House sztárja

Bevallotta: a saját neméhez vonzódik a Doktor House sztárja

A Dr. House színésze, Kal Penn őszintén bevallotta másságát, és azt is elárulta, nemrégiben eljegyezte párját, Josh-t, akivel már 11 éve vannak együtt.

Mindezt azt megelőzően jelentette be, hogy önéletrajzi könyve, a „You Can’t Be Serious” kedden kikerül a könyáruházak polcaira. Ebben részletesen beszél karrierjéről és magánéletéről is egyaránt – írta meg a LadBible.

A comingout-olo színész könyve kéziratát több színész barátjának is elküldte, köztük a Brooklyn Nine-Nine sztárjának, Andy Sambergnek, aki elismerő szavakkal írt ajánlást a borító hátuljára, és mindenkinek jó szívvel ajánlja Penn írását.

Kal Penn megköszönte azt a sok támogatást és bíztatást, amit szeretteitől kapott az évek során.

„Sosem titkoltam a dolgot azok előtt, akikkel személyesen találkoztam. ……. Josh és én nyíltan vállaljuk ezt. Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom mindezt az olvasókkal. De Josh, a párom, a szüleim és a bátyám, a négy olyan személy, akikhez legközelebb állok a családban, meglehetősen csendesek. Ők nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és inkább távol maradnak a rivaldafénytől” – mondta Penn.

Indirekt/Blikk