2020.02.24
Szökőnap
Kezdőlap Sztárok Berkiék Amerikában terveznek gyereket

Berkiék Amerikában terveznek gyereket

Berki Krisztián, párja Mazsi és a kis Natasa Zselyke Amerikában töltik a karácsonyt. A sztárpár idén házasodott össze és máris készen állnak a gyerekvállalásra.

A nagy utazásra két és fél hét erejéig a kis Nati is velük tart az édesapa örömére. Mint Berki a Hot! magazinnak elmondta, szeretné kihasználni a lehetőséget, hogy lánya még nem jár iskolába, és így ő is bejárhatja velük Amerikát.

– Ezért gondoltuk úgy a feleségemmel, Mazsival, hogy kihasználjuk, hogy Natika még csak óvodás és magunkkal visszük a tengerentúlra, ahol együtt ünnepeljük a karácsonyt és a szilvesztert is, ráadásul maradandó élményt szerzünk neki – fogalmazott a botrányhős tévés, aki hagyományt kíván ezzel teremteni: már megtervezték a következő öt karácsonyi útjukat is. Ráadásul Berkiéknek mindez egy újabb kaland kezdetét jelenti – írja a Blikk.

– Jövőre például Moszkvában ér majd minket a szenteste, és ha minden jól megy, akkor már négyen álljuk körbe a fát, ugyanis a férjemmel dolgozunk a közös babán… Még az is előfordulhat, hogy Amerikában fogan majd meg a kis Berki – árulta el Mazsi.

Amit még ajánlunk

BREAKING: Tömegbe hajtott egy autós Németországban

Legalább 30-an megsebesültek, köztük több gyerek is, amikor egy autó a karneváli felvonulók közé hajtott. A tettest a helyszínen elfogták.

Berki beleszállt Pamelába, most apák százai üldözik

Felrobbant az internet az izomceleb ultimátummal felérő pénteki üzenete után. Több mint ezer férfi, apa kereste már meg eddig, akik azt remélik,...

Koronavírus: ő az első magyar fertőzött

Pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik magyar alkalmazottnak a Princess Diamond óceánjárón. A japán kikötőben vesztegzár alatt lévő hajón összesen három magyar...

Schobert Norbi: megtámadtak a busók

Schobert Norbi pár nappal ezelőtt a mohácsi busók célpontja lett. A fitneszgurunak az alábbi transzparenssel üzentek:

Vége: lekerül a képernyőről az RTL Klub műsorvezetője

Távozik az RTL Klub Reggeli műsorából Lukács Miki. Lukács Miki azután lett az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője, hogy...