2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Berki Mazsi sírva vallott Berki Krisztián haláláról - videó

Berki Mazsi sírva vallott Berki Krisztián haláláról – videó

Berki Krisztián halála az egész országot megérintette valamilyen módon. Felesége, Berki Mazsi, és kislánya most tanulja csak meg, hogy milyen a családfő nélkül élni.

Mazsi sírva vallott arról, hogy hogyan élte meg ő, és kislánya, Emma azt, hogy örökre elveszítették Krisztiánt. Egy olyan külföldi utazásra készülnek kettesben, ahová Krisztián is szeretett volna elmenni.

– Úgy érzem, hogy azért kell, hogy ezeket a felvételeket megcsináljam, hogy könnyebb legyen, és hogy idővel túl tudjak lépni. Mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, akkor ne arra gondoljak, hogy hárman, vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége. Ettől az utazástól azt várom, hogy egy kicsit megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd mindennap sírnom.

Tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem mindennap rágódom valamin, ami a múltban történt, és nem hibáztatom magamat, annak ellenére, hogy tudom, hogy mennyi mindent megtettem. Azon kevesek emberek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit ennyire utáltak. És nagyon sokat köszönhetek neki, rengeteg mindent. Szeretnék erőt adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, egy kis információt adni azoknak, akik aggódnak értünk. Erre az utazásra nem egyedül megyek, ezt pedig a Szerelem adta még nekem, mikor Mexikóban voltunk. Mikor meghalt Szerelem, másnap láttam ezt a tábor, az én bábám is ott lesz, úgy éreztem, hogy ott a helyem.

Összeraktam a képet, hogy ez volt az a tábor, ahova Szerelem is szeretett volna elmenni. Ez egy olyan utazás lesz, ahonnan picit másképp fogunk hazatérni – mesélte könnyek között Mazsi a videóbejegyzésében.