KezdőlapCímlapBaleset érte Gábor Zsazsa özvegyét

Baleset érte Gábor Zsazsa özvegyét

Egy szerencsétlen baleset miatt hagyta ki a Golden Globe-díjátadót Frédéric von Anhalt herceg, a 2016-ban elhunyt Gábor Zsazsa özvegye. A férfit azonnal kórházba kellett szállítani, ám szerencséje volt, hogy nem történt nagyobb baj.

A 80 éves üzletember épp tojást főzött Los Angeles-i otthonában, amikor történt a baleset.

„Este szerettem volna főzni néhány tojást a gáztűzhelyemen. Ahogy az öngyújtómmal próbáltam meggyújtani a gázt, hirtelen nagy láng csapott ki. Hátráltam és abban a pillanatban hanyatt zuhantam, a fejemet bevertem a padlóba” – mondta Anhalt a német Bildnek.

A férfi az esés miatt elvesztette eszméletét, illetve füstöt lélegzett be, ugyanis a kigyulladt a tűzhely melletti konyharuha, amitől parázsló tűz keletkezett. Szerencsére azonnal bekapcsolt a füstjelző, ami értesítette a tűzoltókat, akik egyből a helyszínre siettek – írta a Bors.

Az üzletembert, akit eszméletlenül találtak a földön, az első vizsgálat után kórházba szállították.

„Nyomorultul vagyok. Pokolian fáj a mellkasom, alig tudok rendesen beszélni, nem látok jól, mert ég a szemem. Lelkileg is nehéz nekem. El akartam menni a Golden Golbe-díjátadóra, de ez természetesen most nem történik meg” – nyilatkozta Gábor Zsazsa özvegye, aki egyébként rendszeresen jár Budapestre.