2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Az RTL-t nem érdekli, hogy Curtis lepatkányozta Győzikét

Az RTL-t nem érdekli, hogy Curtis lepatkányozta Győzikét

Az elmúlt időszakban Curtis több olyan – kifejezetten sértő – megszólalást osztott meg közösségi oldalain, amiben Gáspár Győzőt és családját támadta. Vasárnap “napraforgó patkánynak” nevezte, korábban pedig feleségével, Gáspár Beával ugrottak egymásnak a közösségi médiában. A Blikk megkérdezte az RTL-t, hogy milyen következmények várhatnak Curtisre az erőteljes kijelentései után, aki a csatorna több műsorában is fontos szereplő.

Curtis és a Gáspár házaspár kapcsolata egy 3 héttel ezelőtti Fradi-Debrecen meccs után mérgesedett el, amikor a Fradi-szurkolóként megjelenő Gáspár család származását és Győzike legújabb pártszimpátiáját szidták skandálva a stadionban, nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel. Az eset után Curtis keményen beleállt a showmanbe: „Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy” – hangzott el a vád, ami után nyilvános vita pattant ki közte és Gáspár Bea között, amely során a rapper azzal támadt vissza, hogy “A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta!” A vádaskodást Bea szintén kíméletlen szavai előzték meg az újpesti szurkolóhoz címezve.

A helyzet még pár héttel később sem csitult el, sőt már a rendőrséget is bevonták a botrányba. Vasárnap ismét kemény beszólással állt elő Curtis: “Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem bsztt!” – nyilatkozta az RTL egyik kulcsszereplője. Az eset után kiderült, hogy Gáspár Győző feljelentette a rapper, gyűlöletkeltésért.

Curtis jelenleg az RTL több műsorának is az egyik kiemelt arca, ő és Judie nyerték meg a Nyerő Párost, a rapper pedig a The Voice egyik mestereként is szerepel, sőt hamarosan a Sztárboxban is feltűnik. Ebből adódóan a Blikk megkérdezte az RTL kommunikációs osztályát, hogy milyen következmények várhatnak Curtisre — a nyomdafestéket nem tűrő —bejegyzései után, amiben az RTL egy korábbi arcát és családját támadja. Valamint arra voltunk kíváncsiak, hogy a csatorna mennyire szabályozza az előadó nyilvános kijelentéseit, terveznek-e a történtek után erősebb megkötéseket Curtis esetében.

Az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága csak egy rövid közleménnyel kívánta kommentálni az esetet:

„A Curtis és Gáspár Győző közötti konfliktus személyes ügy, ezért rájuk tartozik az, hogy hogyan rendezik egymással.”

Tehát a válaszuk szerint a csatorna személyes ügynek tekinti a sztárok közötti vitát, így nem szólnak bele abba, hogy milyen módon rendezik ezt a közösségi oldalaikon, és nem is terveznek komolyabb lépésekkel reagálni a kijelentésekre.