KezdőlapCímlapAz interneten még megtalálhatók az X-Faktor szőke mentorának szexi fotói

Az interneten még megtalálhatók az X-Faktor szőke mentorának szexi fotói

Az X-Faktornak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban Herceg Erika.

A tehetségkutató női mentora eddig Ukrajnában és Oroszországban volt közismert énekesnő, ám amióta az RTL Klubon is látható, Magyarországon is egyre többen keresnek rá az interneten a nevére a nézők. Nem csoda, hétről hétre látható a tévében, interjúkat ad, ráadásul a hazai közönség is hamar felfedezte, hogy Erika roppant dekoratív, így minél több dolgot szeretnének megtudni róla. Az interneten keresgélve pedig sokan belebotlottak a Via GRA formáció egykori tagjáról készült erotikus fotókba, amelyeken Erika megmutatja az idomait, bájait. A képeken az énekesnő semmit nem bíz a képzeletre, takarás nélkül vállalja teste minden porcikáját.

A Playboy-ban megjelent fotókról első ránézésre azt hihetjük, mostanában készültek, ám mint kiderült ezek tíz évvel ezelőtti képek, amelyek létezését Erika eddig sem titkolta.

– A Playboy-fotózás 2012-ben történt. Mindennek megvan az ideje, zokban az években erotikus fotókon szerepelni a Playboy-ban nagyon-nagyon menő volt, akkoriban olyan nagy hatással bírt, hogy beindította a karrierem – vallotta be a Blikknek a mentor.

Persze, az évek telnek, és ugyan ránézésre Erika mit sem öregedett, érett már annyira, hogy hasonló szituációban nemet mondjon a felkérésre.

– Bevallom, ma már nem vállalnám el, mert nem tartom trendinek. A mostani gondolkodásommal, ha tehetném, azt a fotózást kitörölném a múltamból, de ami történt, megtörtént – mondta Erika. – Azóta rengeteg címlapom volt az együttessel és szólóban is. Amire igazán büszke vagyok, az a 2019 októberében megjelent Maxim- és a 2020 decemberében megjelent kazah Cosmopolitan-címlapom.

Ez persze nem jelenti azt, hogy Erika szégyellné a fotókat, hiszen most is büszkén vállalja a testét, sőt, van olyan lap, amelynek, ha az felkérné, ismét megmutatná bájait.

– Most egyetlen magazinnak vállalnék szép, igényes, szexi fotókat… és az a Vogue – szögezte le Herceg Erika.

Indirekt/Blikk