2023.05.29
Magdolna
Kezdőlap Címlap Az alkohol miatt nem talált új párt magának Pásztor Erzsi

Az alkohol miatt nem talált új párt magának Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi 36 éve él egyedül, ám ő kifejezetten szeret így lenni.

Pásztor Erzsi, aki nemrég ünnepelte a 85. születésnapját, igencsak jó szívvel emlékszik vissza az életére, ám a sok boldog órát komoly drámák is övezték. Kislányként például megélte a II. világháborút, hetekig félelemben éltek, ezáltal megtanulta megbecsülni a dolgokat.

A legfontosabb számára azonban az, hogy gyermeke is született, Henriette, a Holl István színművésszel való házasságából. A pár 21 évig volt együtt, ám Pásztor Erzsi már 36 éve egyedül él, nem talált rá újra a szerelem.

Mondhatnám, hogy az alkohol miatt nem találtam új társat. Nem bíztam már az emberekben, talán túl óvatos lettem a körülöttem lévő férfiakkal kapcsolatban. Végül elrepült az idő, de nem jött egy olyan gavallér, aki a társam lehetett volna. Egy idő után pedig elfogadtam ezt a helyzetet – vallotta be Erzsi a Hot! Magazinnak, majd hozzátette: nincs benne hiányérzet, már kifejezetten szeret egyedül lenni.

Szerencsére vannak barátai, színházi barátnői, nagy a családja és ott vannak az unokái is. Mint mondta, a lányunokájának elindult az egyetem, a másik pedig csak olaszul beszél. A színésznő elárulta azt is, mi az az egy dolog, amire igazán vágyott volna még.

Talán egy dolognak örültem volna: egy lábnyomnak az Operettszínház előtt, ahova a Halhatatlanok Társulatának tagjait teszik. Jó lett volna megmutatni az unokáknak, s megkoronázta volna a 62 éves pályafutásom – tette hozzá a színésznő.