2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Címlap Apa és nagyapa is lett a Cápák között ztárja, Balogh Levente

Apa és nagyapa is lett a Cápák között ztárja, Balogh Levente

Balogh Levente ritkán beszél a családi életéről, ám most elárulta: 52 évesen újra apai örömök elé nézett, sőt nemrég nagypapa is lett. A kisfia ugyan még csak féléves, de már egy kávézót is elneveztek róla.

Balogh Levente, a magyar ásványvízguru csak ritkán mutatja meg a családját a nyilvánosságnak. Három lányát is csak egyszer, a Nagy Szám című műsorban láthatták a nézők, most azonban az RTL Fókusz című műsorában őszintén mesélt arról, hogy 52 évesen ismét apai örömök elé nézett.

„A lányok először nem örültek neki” – kezdte a Cápák között népszerű befektetője, aki szerint először a most 26 éves nagylánya, Szimóna sem örült, amikor megszületett a húga, Tiffany. Elmondása szerint állandóan vigyázni kellett rá, mert a nővére megtámadta a kisebbik testvérét. Legkisebb lányát, Sophie-t viszont már jobban befogadták a nővérei.

– De most már látom, hogy sorrendben először a Szimóna barátkozott meg vele, aztán Tiffany, és most voltunk együtt síelni mindannyian, és most már a legkisebben is úgy látom, kezd megbarátkozni – mondta a Fókusznak Balogh Levente.

A Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója arról is beszélt, hogy kisfia még csak féléves, de már egy kávézót is elneveztek róla. A kisfiú a Levente Noah nevet kapta.

Elindítottam egy kávézóláncot, ami egyelőre egy kávézó, de 15-öt szeretnék az országba, illetve Bécsben is és Pozsonyban is nyitni. Fantasztikus gourmet kávézó, legfőképpen a jó minőségű kávéról szól, úgyhogy adott volt a név, hogy Lenoa legyen – mesélte Balogh Levente, aki az apaság mellett most a nagyapai szerepbe is belecsöppent, a napokban ugyanis megszületett első unokája is, akit középső lánya, Tiffany hozott a világra.

Balogh szerint annak a kulcsa, hogy családapaként és üzletemberként is százszázalékosan teljesítsen, nagyon fontos a nyolc óra alvás és a rendszeres sportolás, öt óra után pedig már nem beszél a munkáról, illetve a hétvégét is szigorúan a családjával tölti.

– Nálam azért kevesen dolgoztak többet ebben az utolsó 30 évemben. A gyerekeimmel ugyanúgy megvolt az odafigyelés, bármikor felhívatnak, bármikor soronkívüliséget élveznek. Én a munkát soha nem tettem például a gyerekeim elé. Ha szükségük volt rám, vagy szükségük van rám, olyan nincs, hogy nekem egy üzleti tárgyalásom van – mesélte az ásványvízguru, aki állítása szerint sosem volt szigorú apuka, és nem is próbálta ráerőltetni a gyerekeire a saját munkáját, mivel úgy gondolja, egy szülőnek az a legfőbb feladata, hogy felismerje, miben tehetséges a gyereke.

Hogy ki folytatja cégei vezetését, még nem tudja, de ahogyan a lányaira sem gyakorolt sohasem nyomást, a fiára sem akar, hiszen csak úgy tud boldog édesapa lenni, ha a gyerekeit is azzá teszi. Ehhez pedig semmiképp sem az az út vezet, hogy kötelezze őket bármire is.

„Itt nem az dönt, ki mit vesz át és hogy hogy hívják, hanem hogy milyen tehetsége van hozzá. Ha a gyereknek nincs kedve azt csinálni, amit a szülőnek, aki erőlteti, hogy márpedig igen, ezt átveszed, akkor tönkreteszi a szüleinek az élete munkáját” – mesélte a Cápa, bár hozzátette, hogyha a gyerek mégis affinitást érez ahhoz, hogy azt dolgozza, amit a szülei, akkor persze zöld utat kell adni neki.

Balogh Levente Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki sokszor elmondta már, hogy mennyi mindent köszönhet Magyarországnak. Szeretné, hogy a magyar emberek is egyre több minőségi élelmiszerhez jussanak a boltokban és az is szívügye, hogy segítse a fiatal, tehetséges vállalkozókat, többek között a Cápák között című műsort is ezért vállalta el.