2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Ambrus Attila hálószobatitkai: külön ágyban alszik a feleségével

Ambrus Attila hálószobatitkai: külön ágyban alszik a feleségével

Ambrus Attila nyíltan beszélt a családi életéről és arról, miként telnek a napjai kétgyermekes apukaként. Sőt, még hálószoba titkokról is lerántotta a leplet, mivel kiderült, hogy a feleségével külön alszanak a gyerekek miatt.

Ambrus Attila, vagy ahogy sokan ismerik a Viszkis gyakran megoszt részleteket a családjáról és arról, milyen büszke édesapává vált az évek során. Mióta szülő lett, Anna és Magor élveznek elsőbbséget mindenben nála. Olyannyira, hogy a feleségével külön is alszanak emiatt.

“A feleségem még szoptat, ezért ő a kicsivel alszik. Eddig én voltam a nagyobbal, de most úgy alakult, hogy egyedül alszom a hálószobában, a feleségem pedig a két gyerekkel az ő szobájukban” – jelentette ki az apuka. Azzal kapcsolatosan, hogy nem hiányzik-e vele az intimitás így reagált:

Elég sokat voltam börtönben, hozzászoktam a spártai élethez… Nem gond, ha kiesik pár hónap. Most a gyerekek érdekei dominálnak, és ezzel nincs semmi gond – hangsúlyozta Attila, aki a kislánya miatt 15 kilométert biciklizik, ugyanis így megy érte az óvodába. Mint mondta, ezáltal még több időt tölthet vele a hazaúton.

Állítása szerint már annyira megedződött, hogy a szülőszobán is aktívan segített, ő vágta el a köldökzsinórt, illetve a méhlepényt is látta, ezért már nem okozna gondot neki egy harmadik szülést levezényelni. Később leszögezte: nem szeretnék, ha bővülne a család, de a feleségére nagyon büszke.

“Ő kemény, mint az orosz tél. Én meg kemény, mint egy cumisüveg… A kutyáinkkal sem bírok, nemhogy a gyerekekkel” – tette hozzá humorosan a Borsnak.