2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Címlap Alaposan visszavágott a Totemből kiutált Szőke Zoltán

Alaposan visszavágott a Totemből kiutált Szőke Zoltán

Diplomatikusan reagált Nagy Zsolt Leó vádjaira Szőke Zoltán.

A színész a TV2 Mokka című reggeli műsorának vendégeként válaszolt a Totemben kialakult konfliktusra, ám Leó videójának – amelyben az egykori valóságshow hős azzal vádolta, hogy kamerán kívül részegen sárban fetrengő kutyáknak nevezte őket, nagy részét figyelmen kívül hagyta.

– Érdekes, a mondás szerint mindig az kiabál, akinek a háza ég – kezdte a témát a legutóbb kiesett Szőke Zoltán, aki azt is elárulta, épp a többiek kamerán kívüli viselkedése volt az, amely miatt többet között nem jöttek ki egymással a szarvasok csapatának tagjai.

– Pontosan ez a kamerán kívüli viselkedés volt, ami nálam kicsapta a biztosítékot, az a mentalitás, amit a srácok létrehoztak és nyomták a nap huszonnégy órájában. Összezárt közegben voltunk. Ami lement adásban, nem tudtam szó nélkül hagyni. Én megmondóember vagyok, megmondom, ha valami nem tetszik, ha valami bánt, ha valami zavar, és ezt nem mindenki tudja azzal a toleranciával fogadni, ami illene – jelentette ki Szőke, aki ezzel ugyan semmi konkrétat nem mondott, a sorok közül azonban az olvasható ki, hogy szerinte Leó sem úgy viselkedik a felvételek alatt, mint akkor, amikor nem forog a kamera.

Indirekt/Blikk