2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Ágynak esett Gelencsér Timi a síelés után

Ágynak esett Gelencsér Timi a síelés után

Gelencsér Timi vészjósló fotót mutatott magáról a követőinek, miután hazatért a Snowattackről. Nagy valószínűséggel ágynak eshetett a kalandos utazás után, mivel igencsak sápadt arccal adott hírt magáról.

Gelencsér Timi köztudottan imád utazni, legyen szó téli hidegről, avagy nyári melegről, mindig beleveti magát az újabb és újabb kalandokba. Legutóbb egy ismert személyekből álló társasággal indult el a Snowattackre, ahol snowboardoztak, buliztak és önfeledten szórakoztak. Volt, hogy a TV2 riportere a francia hegyekben több mint 30 km-t tudhatott a háta mögött a nap végén.

Timi az utazásukról egy videót is megosztott, hogy átadja követőinek a kiruccanásuk hangulatát, és arról áradozott, mennyire jól érezte magát.

Lehetséges azonban, hogy annyi aktív, sportolással teli napot töltött a hidegben, hogy az az immunrendszere rovására ment, ugyanis aggodalomra okot adó fotót töltött fel nemrég az egy napig elérhető Instagram-sztorijába. Az egykori szépségkirálynő sápadt arccal jelentkezett be az ágyából, a képhez pedig mindössze ennyit írt: „Teljes rotty”.

A következő képkockán már jól láthatóan egy váróban ül, a videóhoz ezt írta: „Én és a ‘majd magától elmúlik’ mániám…”. Remélhetőleg nincs nagy gond, és hamarosan ismét kicsattanó formában lesz!