2021.10.24
Salamon
Kezdőlap Címlap Agyérgörcs miatt vitték kórházba DJ. Dominique-ot, de már jobban van

Agyérgörcs miatt vitték kórházba DJ. Dominique-ot, de már jobban van

Agyérgörccsel szállították kórházba Várkonyi Attilát, azaz Dj. Dominique-et. A Blikk elérte a Retro Rádió sztárját, aki mindenkit megnyugtatott: most már jól van.

– Valószínű egy agyérgörcsöm volt, egy pici valami elzárta az utat, de már minden rendben, mondjuk úgy, hogy minden jól végződött – erősítette meg Várkonyi Attila, aki szerdán este, a rádió épületében lett rosszul.

– Szerdán este végeztem a rádióban és nekiindultam volna a fellépésemnek, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre és csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire egészen addig, míg a kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden – emlékezett vissza Dj. Domnique, aki nem érti pontosan, mi történt, hiszen nagyon egészségesen él, nincsenek káros szenvedélyei, rendszeresen sportol és a stresszt is próbálja a minimálisra csökkenteni az életében.

– Épp most mondta a viziten az egyik orvos, hogy semmilyen rizikófaktor nem vonatkozik rám – nevetett a rádiós, aki ugyan tényleg jól van, a hétvégén mindenképpen pihenni szeretne.

Indirekt/Blikk