2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Ada hazaköltözik a családjával Magyarországra

Ada hazaköltözik a családjával Magyarországra

Pintér Adrienn két tinédzser fiával három évvel ezelőtt költözött Németországba, hogy az akkor még vőlegényével, Mátéval ne kelljen távkapcsolatba élnie. A pár azóta összeházasodott, 14 hónappal ezelőtt pedig megszületett kislányuk, Freya is. A műsorvezető és családja most azonban úgy döntött végleg visszaköltözik Magyarországra.

Gyökértelen vagyok. Ha jól számolom ez már a tizedik költözésem – mesélte a Best magazinnak Ada, majd elárulta azt is miért döntöttek a hazaköltözés mellett.

“Az, hogy hazaköltözünk Magyarországra, Mátéval közös döntés volt. Mindketten tudtuk, hogy ez pár éven belül megtörténik. Egyelőre albérletben fogunk élni, mert bár a férjemnek és nekem is van lakásunk Budapesten, mindkettő túl kicsi lenne ötünk számára így hirtelen ez lett az egyetlen megoldás” – mondta a műsorvezető, aki családjával néhány nap múlva költözik majd vissza Magyarországra.

Ada az interjúban elmesélte azt is, hogy orvosként tevékenykedő férje már talált is munkát Budapesten, tinédzser iker fiai Bálint és Bence most fejezték be a tanévet Németországban, szeptembertől pedig egy magyar gimnáziumban folytatják majd tanulmányaikat.

A műsorvezető kislánya születése után létrehozta saját online vállalkozását, ahol csakádokat érintő témákban készít informatív riportokat valamint videókat a friss anyukákat arról, hogyan nyerjék vissza alakjukat a szülés után. Ada a hazaköltözés után családja sorsának egyengetése mellett, ígéri vállalkozását sem fogja hanyagolni.