2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap A vasárnapi élő adás után kórházba kellett vinni a Sztárban Sztár leszek...

A vasárnapi élő adás után kórházba kellett vinni a Sztárban Sztár leszek versenyzőjét

Amint a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában Urbán Edina lejött a színpadról az előadása után, érezte, hogy nagy a baj. A versenyző a tüdejét fájlalta, teljesen elgyengült, így azonnal orvoshoz fordult.

Tóth Gabi a műsorban mondta el, hogy Edina fellépése az utolsó pillanatig kérdéses volt az állapota miatt. Végül a torokfájás és a rosszullét ellenére is sikerült lenyűgöznie a zsűrit, így továbbjutott, ám nem gyógyult meg.

Edina a Borsnak mondta el, hogy a fellépés alatt az adrenalin segített neki, ám amikor lejött a színpadról, érezte, hogy valami nincs rendben. Hétfő reggel első dolga volt felkeresni egy orvost, aki elmondta neki, hogy nem fázott meg, nem is vírusos megbetegedés miatt vannak a tünetek, hanem egy komoly allergia miatt.

„Még nem tudni, pontosan mire vagyok érzékeny, de ettől fáj a torkom és a kelleténél többet tüsszögök is. Kaptam gyógyszert és inhalálni is kell. Szerencsére az allergiagyógyszer nem álmosít, így jól tudok koncentrálni a próbákon” – mondta Edina, hozzátéve: a hangja még nem az igazi, de délutánra mindig sikerül bemelegítenie a hangszálait.