2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap A színpadon folytatja anya-lánya kapcsolatát Varga Iza és Pásztor Virág

A színpadon folytatja anya-lánya kapcsolatát Varga Iza és Pásztor Virág

Évekig alakította Pásztor Virág anyukáját a Barátok köztben Varga Izabella, és úgy tűnik, ettől a családi szereptől továbbra sem tud szabadulni.

A két színésznő ugyanis nemrég egy színdarabot kezdett el próbálni, amelyben újra anya és lánya szerepben látható az egykori dr. Balogh Nóra és sorozatbeli gyermeke, Berényi Timi.

– Fantasztikus érzés – ezt írta Varga Izabella az Instagramra kitett közös kép alá az egyik rajongónak válaszul, aki arra volt kíváncsi, milyen újra együtt játszani. A darab címe egyébként Édeskeresű, s ez egy egy zenés játék, amelyet november közepén mutatnak be a Kongresszusi Központban.

– Nagyon szeretem Virágot, az első pillanattól kezdve egy különös kapcsolat a miénk, mondhatnám, hogy emlékeztet önmagamra, de nagyon érdekes, mert nem a 18 éves önmagamra, hanem a mostanira. Szeretjük egymást, sok mindent megbeszélünk és nagyon szeretünk együtt dolgozni – mondta nem sokkal a sorozat vége előtt egy a Barátok közt oldalára feltett interjúban Pásztor Virágról a másodszorra is az anyukáját alakító Varga Izabella.

Indirekt/Blikk