2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap A jó szex is összetartja Gáspár Győző és Bea házasságát

A jó szex is összetartja Gáspár Győző és Bea házasságát

Már 30 éve él egymás mellett Gáspár Bea és Győző, akik elárulták, mi a titka, hogy ennyi év után is működik kettejük között a kapcsolat, és arról is beszéltek, mit gondolnak az unokákról.

A Gáspár házaspár kapcsolatát korábban nyilvánosan követhették végig a nézők az egykori realitysorozat részeként, ám ma már inkább a nyugalmat keresik maguknak. Most, hogy mindkét lányuk kirepült a családi fészekből, több időt fordítanak egymásra.

A Gáspár család gyermekei már elhagyták a családi otthon melegét, Virág és Evelin is a fővárosban éli az életét. Győzőék igyekeznek tartani a lépést, és amellett, hogy számukra továbbra is a nógrádi házuk jelenti az otthont, Budapesten is van egy bázisuk, hogy minél többet lehessenek a lányokkal. Bea ragaszkodik ahhoz, hogy hétvégente összeüljön a család, s gondoskodó tyúkanyóként mindig ebéddel várja haza a gyermekeit.

A házaspár már 30 éve alkot egy párt, s ha voltak is hullámvölgyek az idők során, mindig képesek voltak megbocsátani egymásnak. Elárulták, mi a jól működő kapcsolat kulcsa.

„Az a titok, hogy nincs titok. Egymás között és egyébként sincs. A bizalom nagyon fontos a szeretet mellett. A szerelem ugyan az évek során mély szeretetté alakul át, de ez természetes folyamat. A tolerancia és az egymás iránt érzett tisztelet elengedhetetlen egy tartós házassághoz” – árulta el a házaspár a titkot a Hot magazinnak.

Bea azt is megosztotta, mi fogta meg férjében.

„Győzőben az tetszik, hogy mindig szeret megújulni, ami a hétköznapokra is igaz, meglepetéseket szokott kitalálni. Nem extra dolgok ezek: váratlanul elvisz vacsorázni, templomba megyünk, vagy egy új helyet fedezünk fel.”

10 évvel ezelőtt megingott a kapcsolatuk Győző kicsapongásai miatt, de Bea mégis képes volt megbocsátani neki, mert mindig is azt érezte, hogy egymásnak lettek teremtve. Győző pedig elárulta, milyen fontos a része egy kapcsolatnak a szexualitás.

„A kiegyensúlyozott párkapcsolatnak lényeges eleme a jó szexuális élet is, amit pont Bea kotyogott ki a minap. Szerintünk ez nem korfüggő, csak az egészségtől függ, és egy párt még szorosabban képes összefűzni” – mondta Győző.

A Párharc műsorában mindketten a saját félelmeikkel szálltak szembe: Győző a kígyófóbiáját küzdötte le, míg Bea a klausztrofóbiáján lett úrrá.

„Ahhoz még fiatalok vagyunk mi is és a gyerekeink is, mindennek eljön az ideje, nem szabad semmit sem siettetni.

Vágyunk az unokákra, biztosan jönnek majd szép sorban – jelentette ki Bea, aki szerint még egyikük sem képzelte el magát nagyszülőként, egyelőre csak a lányok kutyáját babusgatják.