2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap A Blikk úgy tudja, tönkrement Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága is

A Blikk úgy tudja, tönkrement Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága is

Véget ért egy nagy szerelem, zátonyra futott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága? A pár közvetlen környezetéből egyre többen beszélik, hogy a mesébe illő szerelmük tönkrement.

A Blikknek a sportoló álompár több közeli ismerőse is arról számolt be, hogy a világbajnok kajakos és a volt kézilabdázó hullámzó kapcsolata többször került már mélypontra. Az egymás iránt érzett szeretet és közös gyermekeik miatt mindig próbálták megmenteni a házasságukat, ám a sokadik próbálkozás után elfáradtak, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Már tavaly ősszel azt beszélték, hogy a pár kapcsolata menthetetlen, már nincsenek együtt. A lapnak Szabina akkor azt mondta, mindig is voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, ám akkor butaságnak titulálta a szóbeszédet, amely az ő ismerősi körében terjedt.

Most a közeli barátaik arról számoltak be, hogy nem is élnek együtt, ugyanis Kucsera Gábor elköltözött csodás közös otthonukból.

– Tavaly nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie. Noha nem egy harmadik fél miatt mentek szét, de nem kizárt, hogy valamelyikükre azóta már rátalált a szerelem is – mondta a Blikknek a pár egyik ismerőse, amelyet egy másik közeli barátjuk is megerősített.

– Én is úgy tudom, hogy különváltak az útjaik – mondta szűkszavúan a sportolók barátja.

A Blikk megkereste az érintetteket is, akik tagadták, hogy elváltak volna.

– Másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk. Éljük szépen az életünket, és együtt vagyunk – mondta megkeresésükre Kucsera Gábor.

Indirekt/Blikk