2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap A Barátok közt sztárja csaknem 20 évvel fiatalabb színésznőt szeret

A Barátok közt sztárja csaknem 20 évvel fiatalabb színésznőt szeret

Az Operettszínházban számos szerepet játszik a Kaszás Attila-díjas Földes Tamás, akit a televíziónézők a Barátok közt Harmath Árpádjaként is láthattak. Magánéletéről ritkán beszél a nyilvánosságnak, most azonban mégis kivételt tett, és elárulta, már csaknem öt éve annak, hogy elrabolta a szívét csaknem két évtizeddel fiatalabb kolléganője.

„A kapcsolatunk először abszolút kollegiális volt, aztán barátok lettünk – meséli Tamás. – Aztán egyre többet beszélgettünk egymással, és a beszélgetéseink is egyre mélyebbek lettek. Pedig bevallom, ötven feletti szingli férfiként megfordult a fejemben: lehet, hogy már egyedül fogom leélni életem hátralévő részét, de aztán a kapcsolatunk Anitával komolyra fordult, és ez mindent megváltoztatott.”

Tamás kedvese, Angyal Anita is sokak számára ismerős lehet. Ő alakította ugyanis a Jóban Rosszban című sorozatban a Csillagvirág Klinika intrikus doktornőjét, Varga Emőkét.

„A kapcsolatunk elején a környezetem először féltett a korkülönbség miatt, de a személyes találkozás után már senkiben sem volt kétség, hogy milyen jó párost alkotunk Tamással – mondja Anita. – Érdekes, hogy mielőtt egy pár lettünk volna, már dolgoztunk együtt színházban, de amióta együtt vagyunk, most először volt közös premierünk. Az Astrum Színházzal mutattuk be A rózsa titkai című előadást, ami A kis herceg írójának, Antoine de Saint-Exupérynek és feleségének a szerelmi történetét meséli el, azt is megmutatva, hogy a pár magánéletének egyes elemei hogyan kerültek be a világhírű regénybe. Éppen a napokban beszélgettünk arról, hogy mekkora ajándék az életünkben, hogy most együtt játszhatunk, és a Déryné Programnak köszönhetően bemutathattuk az előadást. A közönség legközelebb február 9-én láthatja a darabot a Bethlen Téri Színházban.”