KezdőlapCímlapEzt üzente Tóth Gabi a hármas ikreket váró Rúzsa Magdinak

Ezt üzente Tóth Gabi a hármas ikreket váró Rúzsa Magdinak

Ahogy meglátta Rúzsa Magdi fotóját Tóth Gabi, azonnal billentyűt ragadott és posztolt.

Hatalmas örömhírt árult el a Blikknek Rúzsa Magdi, aki hármas ikereket hord a szíve alatt. A kishegyesi származású énekesnő maga sem hitte el, amikor az első vizsgálaton az orvosa azt közölte vele, hogy nem egy, nem kettő, hanem három magzatot lát.

Magdi és férje, Vilmos valósággal sokkot kaptak, – pedig az énekesnő elmondása szerint családjában nem ez az első ikerterhesség – hiszen arra számítottak, hogy a vizsgálat csupán megerősíti amit eddig is sejtettek: első közös babájukat várják.

Rúzsa Magdi péntek reggel egy friss fotót is közzétett a Facebookon, amin jól látszik kerekedő pocakja. Tóth Gabi a fotó láttán azonnal gratulált is a kismamának.

„Nagyon gratulálok Rúzsa Magdolna! Egészséget, boldogságot, minden égi és földi jót!” – írta a poszthoz Gabi, akinek legújabb szerzeménye, Az én szívem a napokban debütált a videomegosztón.

Mint ismert Tóth Gabinak egy kislánya van, Hannaróza, aki idén decemberben lesz kétéves. Gabi sokáig úgy hitte nem lehet gyermeke, így amikor megtudta, hogy úton van a a kislánya földöntúli boldogságot érzett, valószínűleg pont ezért tud maradéktalanul osztozni Magdi örömében, aki talán álmában sem gondolta azt, hogy egyből három gyerkőc édesanyja lesz majd.

Indirekt/Blikk