KezdőlapCímlapAlekosz csúnyán beleszállt Majkába: "Trágár, vulgáris, szalonképtelen"

Alekosz csúnyán beleszállt Majkába: „Trágár, vulgáris, szalonképtelen”

Úgy tűnik, az eltűnőben lévő VV-s csillagocskáknak minden nap kell egy kis botrány, hogy a felszínen maradjanak. Tegnap Baukó Éva szállt bele páros lábbal az RTL Klubba, most pedig Alekosz rúgott bele… tulajdonképpen sok mindenkibe.

„Alekosz nagyon kiakadt már megint a közösségi oldalán. Az alábbi írást tette ki, amivel jó néhány újabb ellenséget szerzett magának.

Majka soha nem is volt tehetséges semmiben. Trágár, vulgáris, közönséges és szalonképtelen. Erőszakos megjelenésű, és a bűnözői életmódot mutatja be. Kábítószerbotrányok vannak körülötte. Akik azt gondolják mennyimindent elért, dilettánsok

Majkát, Kolosi Péter tartotta a képernyőn éveken át még akkoris, amikor az már rég nem volt indokolt. Most pedig a követőinek a darabszámára való tekintettel, a fidesz propagandistájává vált.

Azt rendre elfelejtik, hogy Majoros Péter, Tóth Gabi, Wolf Kati, Péter Szabó Szilvia, Rúzsa Magdi, nem politikusok. Sorolhatnám még itt a zsebkitömött díszkeresztényeket, de most nem ez a fontos.

Akit a fidesz kiválaszt, sztár lesz. Gazdag lesz. Ott lesz műsorokban, milliós fizetésekkel honorálják hűségét. Majka a vv-ben semmit nem csinált azonkívül, hogy együtt aludt a prostival.

Na de mi is a teljesítménye azóta? Tulajdonképpen semmi. A Majkát helyzetbehozó médiamogulok segedelme, nem egyenértékű a tehetség úttörésével. Kolosi Péter volt a Titok.

A átlagember, aki nincs a médiában, az csak annyit lát, hogy valaki éppen folyamatosan szerepel, ott van. Ebből azt állapítja meg, hogy tehetséges. Mennyi mindent elért. A valóság, nemez.

Bizonyos személyes érintettségek, üzleti politikai spekulációk következményei okán, gyakorlatilag bárkiből lehet sztárt csinálni. Majka esetében, azidő tájt, Kolosi Péter volt a Titok.

Most pedig a Fidesz.”

Kíváncsian várjuk az ellenlépéseket…