2021.05.07
Gizella
Kezdőlap Címlap 40 éves a Reszkessetek, betörők! Kevinje – Hollywood tönkre tette az életét

40 éves a Reszkessetek, betörők! Kevinje – Hollywood tönkre tette az életét

Minden idők legnépszerűbb karácsonyi vígjátékának főszereplője, Macaulay Culkin megjárta a mennyet és a poklot is 40 éves korára.

Szex, drog és rock’n roll, a Reszkessetek, betörők! sztárja rendesen bevadult felnőtt fejjel. A ma 40 éves Macaulay Culkin régóta túl van pályafutása csúcsán, de a vad évei után már készen áll a visszatérésre, ahogyan ezt a Disney-nek is megüzente egy vicces fotóval, amikor híre ment, hogy tervbe vették a Reszkessetek, betörők! feltámasztását.

Culkin egy hétgyermekes ír katolikus családban nőtt fel, és már négyévesen megismerkedett a színészettel. Kisebb szerepek után negyedik filmje, a Reszkessetek, betörők! tette világhírűvé, a vígjáték három évtizeden keresztül a legtöbb bevételt hozó karácsonyi filmnek számított, s nálunk sem telik el karácsony Kevin nélkül.

Az elmúlt években sok problémája akadt az alkohollal és a drogokkal, ám állítólag most tiszta. “Az emberek azt hiszik rólam, hogy őrült, sérül vagyok. Meg tudom érteni, hiszen egészen az elmúlt évekig nem is viselkedtem másként… De hosszú utat tettem meg. Nézzetek rám: van pénzem, ismert vagyok, van egy gyönyörű barátnőm… Jól vagyok” – nyilatkozta a 40. születésnapján.

Indikert/Blikk