2022.05.26
Evelin, Fülöp
Kezdőlap Címlap 14 kilót hízott eddig Rácz Jenő babát váró felesége

14 kilót hízott eddig Rácz Jenő babát váró felesége

Meglepő dolgokat mesélt el Rácz-Gyuricza Dóra a terhességével kapcsolatban.

Rácz Jenő és felesége kisbabát várnak. Dóri már a hatodik hónapban van, így nem csoda, ha a pocakja miatt már nem minden ruha megy fel rá. Korábban elmondta, nem fél a szüléstől, és ha minden jól megy majd, természetes úton hozná világra a babáját. Pár napja a lányba csúnyán beleállt egy kommentelő, mire ő mindenki figyelmét felhívta arra, hogy jól gondolja meg, miket írogat egy kismamának. Ezúttal újabb dolgokra derült fény, amelyeket egy kérdezz-felelek során mesélt el követőinek. Valaki feltett egy olyan kérdést, hogy hány kilót hízott eddig, ő pedig így reagált:

„Nem tudom, ez mire jó kérdés. Mindannyiunk teste más, másképp reagál a dolgokra, másképp nézünk ki… A 6. hónapban vagyok, és már feljött 14 kiló. Nem, nem szégyellem. Nem, nem szólt rám se a doki, se a védőnő. Nem, nincsenek még csíkjaim. Nem, nem zabálok kettő helyett” – írta le őszintén, majd hozzátette: mindegy, mennyire nehéz napja van, ha megérez egy kis rúgást, egyből eszébe jut, hogy minden rendben az életében. Azt is elárulta, mit szeret a leginkább Jenőben:

„Azt, hogy azokat a dolgokat, amik a legjobban idegesítenek benne, szeretem a legjobban benne” – vallotta be Dóri. A legnehezebb dolgot a várandósságában így fogalmazta meg:

„Én a fáradékonyságomat nagyon nehezen élem meg… Ijesztő, hogy néha egy teregetéstől kifulladok… Persze, vannak jobb és rosszabb napok, de annyi dolgom van folyton, hogy hatalmas akadály most nekem az, hogy fizikailag nem bírom” – jegyezte meg a kismama. Kiderült róla az is, hogy Brazíliában született és kétéves volt, amikor Magyarországra költöztek, de a nagycsalád a mai napig kint él, illetve beszél portugálul is. Dóri arra a kérdésre is válaszolt, melyikőjük lesz a szigorúbb szülő:

„Mivel kislányunk lesz, tuti, hogy én. Jenő menthetetlenül szerelmes lesz. Milla pedig tuti ezt ki is fogja használni” – írta. Állítása szerint egébként most az édesebb dolgokat kívánja jobban, így például az epret, áfonyát, mogyorótejet, pudingot, stb. A terhessége alatt sem pihen meg, jelenleg is jár suliba, tervezőgrafikusnak tanul.

Indirekt/Blikk