KezdőlapCímlap11 év után elvált férjétől Natalie Portman

11 év után elvált férjétől Natalie Portman

11 év házasság után elvált a férjétől Natalie Portman. A színésznő és a koreográfus Benjamin Millepied már egy éve nem élt együtt.

Natalie Portman tavaly júliusban adta be a válókeresetet, a válást pedig múlt hónapban véglegesítették Franciaországban, ahol színésznő és férje a gyermekeikkel, a 12 éves Aleph-val és a 7 éves Amaliával él – írja a People.

Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt a színésznő számára. A válókereset beadása után egyből felröppentek a hírek, hogy tavaly májusban Millepiednek viszonya volt egy másik nővel.

„Eleinte nagyon nehéz volt számára, de a barátai mind vele voltak, és segítettek neki átvészelni a legrosszabbat” – mondta a lapnak a pár egyik barátja.

„Natalie egy nagyon kemény és fájdalmas éven van túl, de ez meg is erősítette. Most a legnagyobb örömét a családjában, a barátaiban és a munkájában leli” – tette hozzá az ismerős.

A pár a kezdetektől fogva fontosnak tartotta, hogy a gyermekek ne sérüljenek. Az elmúlt egy évben számos alkalommal fotózták őket és mindig egy családként mutatkoztak.

„A prioritás az volt, hogy a gyerekek zökkenőmentesen éljék meg a történéseket” – mondta a bennfentes. „Natalie és Ben nagyon szeretik a gyerekeiket, és mindketten arra koncentrálnak, hogy a lehető legjobb társszülők legyenek. Semmi sem fontosabb ennél”.

Natalie azt remélte, hogy örökké tart majd a házassága, de megbékélt a jelenlegi helyzettel és most teljes mértékben az új családi felállásra fókuszál – mondta a barát.