KezdőlapCímlap10 kilót fogyott Gyebnár Csekka az Ázsia Expressz forgatásán

10 kilót fogyott Gyebnár Csekka az Ázsia Expressz forgatásán

Komoly egészségi problémákkal vágott bele az Ázsia Expressz forgatásába Gyebnár Csekka.

A színésznő évek óta küzd gerincbántalmakkal, gyerekkora óta van baj a szívével és a fiatalkori életvitele a gyomrát is tönkretette, de úgy döntött: semmi nem szabhat határt a kalandvágyának és a kíváncsiságának. Pedig ahogy a Blikknek elárulta, nem volt benne biztos, hogy bírja majd a TV2 hétfőn kezdődő kalandrealityjének forgatását.

– Négy-öt éve kezdődött az én hadjáratom. Lett egy gerincsérvem, majd a Barátok közt leállása előtt nem sokkal estem egy óriásit és összezúztam a farokcsontomat. Aztán a Covid is előhozott egy gerincproblémát – sorolta a kihívásokat Gyebnár Csekka, akinek pár éve akkora fájdalmai voltak, hogy ülni sem volt képes. – Úgy forgattam bő egy évig, hogy a kocsiban fekve vittek be a stúdióba, ott lábra álltam segítséggel, elvégeztem a feladatom, majd újra lefeküdtem. Olyan sokáig voltak gyulladásban az izmok és a szalagok, hogy hosszú ideig csak gyógytornára járhattam.

A színésznő elárulta, a gyomra sem volt tökéletesen edzett az ázsiai kalandhoz.

– Az emésztőrendszeremmel fiatalkori életvitelemet szenvedem most, akkor ugyanis nem az volt a fontos, hogy mit eszem vagy egyáltalán eszem-e, hanem a tandíj, az, hogy próbáljak, felléphessek, legyenek eszközeim. Emellett van egy szívzörejem is, amelyről azt mondták kamaszkoromban, hogy majd kinövöm, de nem így történt, így a futás eléggé nehezemre esik – mondta el a kalandreality szereplője.

Az persze csak a műsorban derül ki, Csekka Mérai Kata oldalán meddig jut a kaland során, ám elárulta, mindent megtett, hogy helytálljon.

– Már a forgatás előtt próbáltam erősíteni gerinctornával a vázizomzatomat, vittem természetes olajokat, gyógyteát magammal, igaz ezek egy idő után elfogytak – sóhajtott Csekka, aki legyengülve érkezett haza az ázsiai túráról. – Leszaladt rólam tíz kiló, de mentálisan sokat erősödtem. Amikor a színésznek fájdalmai vannak, felmegy a színpadra és elmúlik. Itt is ez történt: az egész utazás számomra egy csoda volt, még ha mindennap bele is haltam kicsit.